Over ons

De Keukenzaak; dé Keukenspecialist van Schagen en omstreken.

De Keukenzaak  opende december 2012 haar deuren in Schagen en sindsdien zijn er al vele mooie keukens bij tevreden klanten geplaatst. Eigenaar Marko Groot is begonnen met Inbouwtoppers.nl, de verkoop van alle soorten inbouwapparatuur, maar als zoon van de bekende keukenkoning Jan Groot, heeft zijn liefde voor keukens hem er toe gezet om, naast alleen inbouwapparatuur van hoogwaardige kwaliteit, ook prachtige, complete keukens te gaan verkopen. Om nog meer kwaliteit en nog meer service te kunnen bieden, maar dan wel voor een nog scherpere prijs, heeft De Keukenzaak zich aangesloten bij Keukenspecialist.nl en is daarmee dan ook dé Keukenspecialist van Schagen en omstreken geworden.

U bént bij ons geen nummer. Dus waarom uzelf zo laten behandelen?

Dat is het uitgangspunt van de ruim 70 zelfstandige keukenspeciaalzaken die zich hebben verenigd onder de Keukenspecialist. Hier staat de eigenaar en zijn team borg voor een oase van passie en vakmanschap in keukenland. Bij  De Keukenzaak in Schagen bent u geen nummer, daar bent u uniek. Want niets zo persoonlijk als uw nieuwe keuken kopen, voor al uw keukenwensen en keukenideeën. De Keukenzaak vindt dat belangrijk, want we weten dat een nieuwe keuken kopen veel geld kost en dat u dan waar voor uw geld wil hebben. Daarom is het fijn, wanneer u met uw nieuwe keuken bezig bent en u heeft zich georiënteerd, dat de verkoper weet wie u bent, wanneer u belt met een vraag.

DER KREIS, de grootste keukeninkooporganisatie van Europa.

Wij zijn zeer gedreven om met onze vakkennis, onze ervaring en onze service alle zorgen uit handen te nemen. En nee, daar hangt geen extra prijskaartje aan bij De Keukenzaak. Want achter Keukenspecialist.nl staat DER KREIS, de grootste keukeninkooporganisatie van Europa.
Grote leveranciers van keukens, apparatuur en werkbladen werken graag samen met Keukenspecialist.nl. Hierdoor kan De Keukenzaak u dan ook diverse functionele kwaliteitskeukens bieden tegen een zeer betaalbare prijs. 

Eerlijke prijzen en helder prijsbeleid.

Het succes schuilt hem in de combinatie van goede service, goede kwaliteit en een scherpe, eerlijke prijs. ‘Klanten waarderen persoonlijke begeleiding en advies alsmede een goede kwaliteit-/prijsverhouding en dat vinden ze hier’, aldus Marko Groot. ‘Wij voeren een helder prijsbeleid, wij stunten dan ook niet met kortingen van 50 % en bieden ook geen gratis montage aan zoals in sommige landelijke campagnes te zien is. Dat is gewoon niet mogelijk en bestaat gewoon niet.’
Naast de opgestelde keukens in de showroom is het uiteraard ook mogelijk om een keuken exact naar eigen wensen in te richten. Ons 3D tekensysteem kan uw situatie levensecht nabootsen. De Keukenzaak zorgt ervoor dat de klanten hun droomkeuken thuis krijgen!

Stap binnen in de wereld die ‘De Keukenzaak’ heet.

De keukens van De Keukenzaak zijn speciaal voor u geselecteerd door onze ervaren specialisten. Onze showroom biedt daarom het beste assortiment uit de keukenbranche. Dus wilt u een nieuwe keuken kopen die aan al uw keukenwensen voldoen? U bent van harte welkom in onze showroom, aan de Fok 7 in Schagen, om te kijken naar de mogelijkheden voor uw droomkeuken. Stap binnen in de wereld die ‘De Keukenzaak’ heet.

Kom langs voor een vrijblijvend advies. Wij helpen u graag!